Al meer dan 30 jaar Vakmanschap

Met een veranda van Schiffelers & zonen geniet u het hele jaar door van het buitenleven
ook kiest u met een veranda van ons voor een veranda van de hoogste kwaliteit en met het mooiste design van de gehele europese markt voor de beste prijzen. 

Vele male sterker dan de verandas van 99% van onze concurenten met daar voor zeer overtuigende argumenten. 
Met onze 20 jaar ervaring vinden wij altijd de beste oplossing die perfect aan zal sluiten op al uw wensen, 
zo bieden wij ook verlichting, zonwering, wanden, schuifwanden, glazenschuifwanden en zelfs geluidsinstallatie's geheel verwerkt in uw veranda dak. 
Ook kunnen wij met ons veranda systeem gaan tot een vrije overspanning van maar liefst 6 Meter breed zonder midden paal. 
U kunt bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en laat u informeren over alle mogelijkheden. 

Het belangrijkste verschil met 99% van onze concurrenten, 

Kwaliteit die overtuigd, een uniek dakligger-systeem! 

In deze product vergelijking laten wij u duidelijk zien dat onze dakligger rechts op de foto een extra versterking bovenin heeft t.a.v. de dakligger links waarmee de meeste aanbieders werken. 
Dit onderdeel is van wezenlijk belang voor het bouwen van een échte kwaliteits overkapping. 
Zeker gezien de winters die wij kennen en de daarbijbehorende sneeuwval, waar veel terrasoverkappingen hier problemen en onveilige situatie's vertonen, zorgen onze profielen juist ervoor dat u veilig kunt genieten van uw terrasoverkapping. 
Tevens kunnen wij uw overkapping perfect met gelaagd veiligheidsglas voorzien, hierop zijn onze profielen standaard al berekend. 
Onze profielen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. 
Onze terrasoverkappings profielen zijn voorzien van officiële stabiliteits berekeningen en kunnen hiermee perfect ingezet worden voor grote overspanningen en hebben een hoge belastbaarheids graad. 
Wij voeren al onze terrasoverkappingen standaard uit met deze versterkte dakliggers zowel bij polycarbonaat als bij glas zonder meerprijs. 
klik op een foto om deze te vergroten.